BOKA FILMVISNING

BOKA
FILMVISNING

Piazzafilm erbjuder filmvisningar med eller utan efterföljande samtal och diskussion kring arbetet med filmen tillsammans med producenten Pia Johansson.

Piazzafilm har fyra dokumentärfilmer att visa:

 • Samefolk (59 min)
 • Låt fjällvind blåsa hjärtat rent (88 min)
 • Snön är alltid vit på Landsort (45 min)
 • Upptäcktsresande Titti Strandberg (58 min)

Pia Johansson har drygt 30-års erfarenhet av filmproduktion och i huvudsak dokumentärfilm. Hon har arbetat med beställningsfilm på produktionsbolag som producent, filmare och redigerare. Utöver filmutbildningen på Kulturamas Filmlinje har hon deltagit i ett antal kortkurser & seminarium i manusförfattarskap, dokumentärfilm och produktion.

Pia har även arbetat som TV reporter och TV producent på Utbildningsradion (UR) i Stockholm samt som filmpedagog i grundskolan och gymnasiet.

Filmvisning

Ni kan boka filmerna för en eller flera visningar. De kan bokas för visningar på konferens, arbetsplats, i skolan, för en förening, på en biograf eller i något annat sammanhang.

Se en film – möt en filmare

Om ni önskar kan filmens producent Pia Johansson medverka vid filmvisningen. Pia introducerar filmen och har ett samtal med publiken efter visningen om filmarbetet där publiken kan ställa frågor. Längden på publiksamtalet kan vara mellan 30 och 60 minuter.

Kontakta Piazzafilm för bokning

  Namn

  E-postadress

  Företag (frivilligt)

  Meddelande

  Följ Pia Johanssons arbete som dokumentärfilmare.